Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rise!

Rise my demons from hell rise
come to me and torture me, make me feel pain
I\'m your slave, I\'m here for your purpose
I feel like christ upon the cross
I suffer for your sins and cry for you..




Fri vers av Morgan
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-09-04 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan