Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan växa eller förväxlas... den kan luras, itutas eller nåt... Men nästan alltid är de en människas luriga avsikter, som är fel, som ger sken av nåt annat...


Peepshow, not deep


Titta på mina tuttar
Sa du
Visst är dom snygga
Mjuka, runda

Riktiga Må gott tuttar
Du mår gott
Ser jag
Du lekte med din bröstvårtor
Som du lekte med mej

Undrar vad som gav mest
För dej
Undrar vad som är kärlek för dej
Att va åtrådd, var din kick

När man passerat gränsen
Du vet vilken
Då, var det inte längre så roligt
Då var lusten passè

Tänk om du skulle bli med barn
Då skulle den förgå ändå
Den där lockande hyddan
De där tuttarna kommer också att hänga

Vad ska du göra då
När åldern hunnit ikapp
Och förgängligheten är där
När inte tuttarna står längre

Och
De som du trodde var kärlek
Visat
Sig vara nåt annat




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-06-01 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO