Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så ofta "vi" blir lurade... och så ofta så vet vi egentligen om det, innerst inne...


Sinnets snäckskal


Lägg snäckan mot örat

Höööör havet

Hör havets susande….


Men de du hör är susandet från dej själv

Som förstärks i snäckans resonanslåda….


Tänk så ofta du ser saker

Du hör saker, som du vet

Inte stämmer, som inte är rätt


Men i ditt sinnes

Eller ögons ”snäckskal”

Så projicerar du fram

Din egen ”önskesyn”

Eller önskelögn


Det värsta är nog att du lurar dej själv
För du vill göra det
”sinnets snäckskal”




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 06:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har jag sett många exempel på.
T ex: "Så här vill JAG att Gud skall vara: En snäll tomte som gör som JAG vill och säger det JAG vill att Han skall säga..."
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO