Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resande i damunderkläder


Hebbe
Med de oerhörda kvinnliga behoven
Han började sälja
Damunderkläder
Han vart resamde
I damunderkläder
Bosatte sej i Kvinnersta

Men om man hör på honom
Så sökte de honom
Kvinnorna sökte, tjatade och ville
De var dejtar här, och där
Gömda extra telefoner

Så fick väl frun reda på till sist
Vad som pågick
Och hör och häpna, hon blev rätt snart
Övertygad om sin lesbiska läggning
Och det med en ung tjej

Så Hebbe fick väl höra att
”du får inte slicka nån 19 årig brud mer”
”men de får jag göra varje kväll”
En liten hämnd för en 100 falt bedragen kvinna
Så bedragen så hon tappade tron på alla män

Hebbe tappar dock aldrig tron, på sej själv
Som ”GUDs stora gåva, till kvinnan”
”Säg inte nej säg snart snart snart snart”
var hans paroll”




Fri vers av LassO
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO