Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa fästning Europa

Nu ska tydligen så kallade invandrare som begår brott avvisas
bli av med sitt medborgarskap
jag ser en trend
den sveper in över fästning Europa som en löpeld
främlingsfientlighet
rädsla
vi européer är högre stående
européer har ingenting lärt
ingenting lärt sig av historien
vi bygger murar
allt högre murar
vi murar in oss
skyddar oss mot pesten
vi vill inte att de förpestande elementen sprider sig över vårt territorium
vill inte att råttorna sprider och förökar sig
vi vill ha bort invandrarna
muslimerna måste lämna Europa
annars kommer européerna tvingas att kompromissa bort sin kultur
troende muslimer bör inte släppas in eller tillåtas i Europa
vi sätter invandrarna i getton
vi sätter dom i förfallna bostäder
där kackerlackorna kryper längs väggarna
stänger ute dom från arbetsmarknaden
demoniserar dem
för att sedan anklaga dom
anklaga dom för att vara
lata
för att ta våra jobb
ta våra pengar
anklaga dom för att dom vill försvara sig
försvara sina rättigheter
dom måste ju sköta sig
dom måste bli som oss
dom ska minsann bli som oss
annars åker dom ut
Sverige är ett sånt fint land
här fungerar allt så bra
ett välfärdsland
ja, ett fantastiskt land
här råder jämlikhet
demokrati
social rättvisa
låt inte invandrarna förstöra vårt fina land
låt dom inte ta vårt land ifrån oss
vi kallar dom slödder
polisen kallar dom apor
vill sterilisera dom
slå dom

lås in alliansens allienerande politiker
kasta ut dom från Sverige
kasta ut alla främlingsfientliga politiker från Europa
inför tolerans
tolerans gentemot alla människor




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 07:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett sätt att slippa avvisas: undvika att begå brott.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson