Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukkassans hot


Försäkringskassan och hot
Man bygger nu in sej
För man har insett att kan elever
Som mobbas i skolan
Ta till vapen

Så en vacker dag så kommer någon
Som fått sill liv helt sönderslaget
Att kunna göra detsamma…
Det är liksom bättre att bygga in sej
Än att undanröja ”incitamenten”

Verkar det som




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO