Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FK står för "försäkringskassan" inte "bidrags kassan"


En försäkring ska de visst vara


Lite av tanken man har
Från FK-Sjuka kassan är att
”kan man bara släpa sej till jobbet”
Så kan man jobba

Kanske kan man köpa den synen men
Varför ska man då betala så jävla mycket
För nåt som inte fungerar
För nåt som man inte kan utnyttja???

Ja alltså använda kanske är ett bättre ord
För det är ju en ”försäkring”




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO