Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtknipande om en flicka.... Tack Janne Josefsson och team, för att ni berättar, för att de kanske förhindrar fler såna "svavelsticksbarn"


Louise


LOUISE
Från Vetlanda
”mitt hjärta blöder”

INGEN SKA JU BEHÖVA
Råka ut för saker som du

Nu verkar du ju fått det bra
I alla fall, jag hoppas verkligen
Att det verkligen, är så….




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO