Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAGLIGT ELLER OLAGLIGT

Man skulle vilja fråga
FÖRSÄKRINGSKASSAN EN DEL

Bl a vad man stöder sej på, lagligt
När man hotar sökande som säger
Att de ska gå till media

Att det medför automatiskt ”nej”
Eller att man lägger det ”på is”
(som om inte de flesta redan ligger där)

DET kan ju knappast vara lagligt

OCH de som jobbar där försöker
Klara sej undan med ”att det inte är deras fel”
Man väljer jobb, man väljer att stanna kvar
Eller att ta sej därifrån
Eller att SÄGA IFRÅN

De håller inte, även de som ”jobbade i
Fånglägren” körde med samma ursäkt




Fri vers av LassO
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-23 00:03



Bookmark and Share


  blackandwhite333
Kommer aldrig att hålla i längden med allt de nu företar sig.

Eller det hoppas jag på i vart fall.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO