" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sne'leende infogat  "Sitt Ner i Bänken Byracka!!";





Visdomsord är bara Ofog till Ordstäv

 

ett finare  sätt att

sätta sig över nån och ännu finare sätt att

 

med godkänd form av pekpinne

slippa undan förklarande personlig grund till åsikten

 

ansvar av följder på vidarebefordran i överföringsskador och

därigenom enbart ännu ett sätt för mentalt hunsande av

 

omedvetna blåögda ödmjuka förväntansfulla kommande år av

 

fortsatta överföringar genom generationer

skapad av tidigare generationers

 

Gamla Hundar

 

sitt ner Byracka!

och rackar´n satte sig mitt i byn och sa:

 

"Det går inte lära gamla hundar sitta!!"

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri