Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 2

ett hjärta
mot artilleri och stål

järn, metall, pärlor och maskiner
på silver

bröstet är spetsat
vristerna lindade i is
manteln täckt av järn
blodet svart bläck

han har en kniv som han skivar kött med
han lägger sig i högar, i olika sängar
i människor

han är död men maskerar det bakom
tecken.




Fri vers av Execution Boy
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy