Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens konst


Ge kärlek

Det är lättare
Begära kärlek

Än att
Ge kärlek

Men det svåraste

Är att ta emot
Kärlek som ges




Fri vers av Jack_iX
Läst 935 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-02-22 01:30



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket tänkvärt ...
2011-03-07

  Anton the poet
Sant! bra skrivet!
2010-11-22

  Johan Bergstjärna VIP
Låt mej kyssa dina mardrömmar

Låt mej kyssa dina ögon

Låt mej kyssa dina olösligaste problem

och dina värsta farhågor

Låt mej kyssa dina svartaste sorger

Låt mej kyssa din djupaste längtan

Låt mej kyssa dina högsta förhoppningar

och din oförlösta heliga vrede

Låt mej kyssa din kärlek

Låt mej kyssa alla dina världar

Låt mej kyssa dina erogena zoner

Låt mina kyssars mirakel bli ett

med dina kyssars mirakel

tills ett tredje ljus skapas

i vilket allt ställs tillrätta

Låt mej kyssa dina glädjor

Låt mej kyssa dina dämoner

Låt mej kyssa dina änglar

Låt oss se varandra i

tusen kyssar!
2010-03-19

  Gisela Nordell
mycket klokt
och mycket sant!
2009-05-07

  Junitvillingen
Lite klurig, men fullt förståelig...och SÅ SANT:-)
2009-04-17

  papessa
du har så rätt, det kan gör ont att ta emot kärlek...men om man övar på det ..så kan det kännas rätt bra till slut...övning ger färdighet så att säga...glad att ha träffat dig...E
2009-02-23

  Sladjana Zubcevic
Du har rätt.
Vackert skrivet!
2009-02-22

  Seasons VIP
Insiktsfullt... Man fick tänka efter lite :) Elegant.
2009-02-22

    Ling
Jag håller med dig. Fick tänka efter lite, men jag håller med dig. Bra skrivet.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX