Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighet eller dröm?

vad gömmer sig egentligen bakom dem vackra blåa ögonen,
du är inte den personen du var innan men ändå glänser
dina ögon så fint och får mig att sväva så högt att jag inte vet om
det är verklighet eller en dröm, du var ett blått lugnt hav.




Fri vers av solrosensdjup
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup