Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

McCarty Cohn


McCarthy och Cohn
Jagandes väderkvarnar
Som de kallade kommunister
Eller homosexuella
Eller på annat sätt inte passande
I ”deras” värld

En av de stora skamfläckarna
I Amerikas historia




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 22:40



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
nu jagar dom muslimer och först indianer och över alltet den kristna gudens skugga.

-god bless america..
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO