Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reservat i huvfudstaden

Politikerna håller på att skapa ett reservat i innerstaden
dom gillar det blåa
vill att alla ska äga sitt eget
likt Thatcher säljer dom ut staden
stan liknar snart ett reservat
utlagd på entrepenad
i syfte att invidualisera
dom vill måla staden i blått
rätt till bostad
en bostadsrätt
men då måste du uppfylla vissa krav
ekonomiskt oberoende
med fast jobb
dom vill att du röstar blått
dom röda hålls på behörigt avstånd
lort i förort
en målinriktad individanpassad systematisering
vill du vara med i systemet?
är du med oss eller mot oss
du behöver inte fundera så länge på svaret
förr eller senare kommer du ändå dras med
vare sig du vill eller inte
bli en del av reservatet
eller utanförskapet
lycka till!




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Destination Zululand"

Jag reserverar mig.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson