Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ludwigsson vill inte "spela mot krigförande stater", men man skyller på "säkerheten" fast inga såna råd finns från polisen. Jobbigt om man inte vill spela mot "nån krigförande stat". Och sen när ska Malmös fritidsnämnd, stå för Sveriges utrikespolitik?


Falsk S-spel

S vill inte att Israel ska spela tennis
I Sverige
Ludwigsson säger att de ”markerar”
Vad marker de?
Samma sak som man började ”markera”
På 30 talet?

Sverige ska inte spela mot krigförande land, sägs det
Mellan 80-89 krigar Sovjet i Afganistan, vad sa S då?
Sen ett antal år, så har man inte bara krigat
Man har skövlat och mördat Tjetjenier
Kallas inte det för krig

Numer är USA och ett antal andra länder
I Irak och Afganistan
Ska de inte spelas mot
Ska inte Iran bojkottas i så fall
Med allt detta (kvinnor)förtryck
Finns de nån stat inom Mellanöstern
Som inte utövar kvinnoförtryck

Finns det nån slags konsekvens?
Eller är det lilla Israel
Den ende fungerande demokratin i hela regionen
Som stör så oerhört
Är de kanske, för att de är judar…
Är det kanske, nu i depressionens jämförelse
Även andra jämförande saker på gång…

För varför ska alla andra, ”klara sej undan”




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 09:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Peace, Brother!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO