Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soljakt

Solen lyser i dag
jag ska gå ut och försöka fånga solen
håva in den och lägga den i fickan
där ska jag förvara den tills sommaren kommer tillbaka




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 09:29



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Tack för tipset

Skall också göra.
2009-02-22

  Larz Gustafsson VIP
"Catch a falling star
put it in your pocket
Never let it fade away
Catch a falling star
put it in your pocket
Save it for a rainy day"
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson