Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fria ordet!



Vi kämpade för det fria ordet
och fick det

andra
just nu
äger inte
det fria ordet

låt oss vara rädda om
det fria ordet

ty det är fritt
jodå
men överfyllt

till bredden
med

ansvar

det går nämligen att förlora
igen




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 12:21



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Jag gillar dina dikters naiva stil, och sparsmakade form.
Det här kunde varit kommentar till vilken som av dom, ska läsa flera...
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP