Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är som ett pussel

livet är som ett stort pussel
utspridda på ett bord,
ibland kan en bit hamna under bordet,
en annan i en ficka,
ja, en kan vara i ett annat rum,
så ibland måste man stanna upp och leta
så man kan fortsätta,
ibland måste man ta en rast,
för att kunna se vilka
som ska sitta ihop,
så när pusslet äntligen,
är klar,
då der man hur sitt liv har varit.




Fri vers av gloria
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria