Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en Kvinna

Så stod
jag där
naken fan åxå
alldeles naken
helvetes jävlar

tvingades
se
se
SE

att
behov
begär
starka känslor
inte alls har
falnat bort i askan.

Tvingades
acceptera
jag är still going
KVINNA.




Fri vers av durr
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-22 14:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härligt knivskarp!
2009-02-22

  Johanna Tycker
Gillar slutet.
2009-02-22

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!!!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr