Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja man tror de knappt....


Litet huvud stjälper, det mesta


Ett av problemen som Hebbe har
Är ”prioritering”
Ett ungt par skulle köpa hus
Och skrev kontrakt

Problemet blev då att Hebbe inte
Kunde låta bli att försöka ragga
På henne
Bjöd ut på lunch
Kom med små presenter

Mannen i förhållandet blev naturligtvis
Förbannad
Och rev så småningom
Kontraktet

Hebbes mindre huvud
Hade återigen segrat
Över det något större
Även om de numer börjar bli
Lika kala….




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-22 20:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt;=)
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO