Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svansen av trassel

Det är när man konfronteras med svansen av trassel som förföljer en, man känner hur starka känslor man besitter.
Skulle velat vara mera loj än känslig.
Vissa saker i trasslets svans bekommer mig inte.
Det liksom bara finns där.
I vilken ände ska man börja?
Knutarna i trasslet som handlar om svek har format mig.
Men jag har inget behov av att kamma ut dem tovorna.
Dem kan ilsket sitta i trasslet så länge dem vill.
Jag tror att dem lider mest själva av att vara så insnörda och låsta och fast.
Finns inget behov av att reda ut dem tovorna.
Dem sitter ändå inte fast längre utan det håret är tappat och dessa tovor kommer med tiden ramla av svansen av trassel.
Jag fyller mina kala fläckar med löshår.
Det finns jätte vackert löshår i många olika nyanser och varje slinga är unik.
Tovorna i trasslet täcks med nytt vackert löshår som ger mig mer glädje och är mycket vackrare och renare.




Övriga genrer av Millis,,Camilla Petersson
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-02-22 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson