Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÖKEN NATT O DAG FÖRSEGLA DINA LÄPPAR

Fröken Natt och dag alltid misstag gör.
Ur hennes läppar hon sanningar strör .
I denna världen, lilla fröken det bättre är att tyst vara.
Behåll dina sanningar och i det tysta dem förvara.

Ärligheten i sanningens namn inte alltid välkommen är.
Du blir alltid dömd och betraktas som besvär.
Även om du hela världen på dina axlar bär.
Så skräms människor av saker som dem inte har en aning om vad det innebär.

Fröken Natt och dag du måste lära dig att vara tyst.
Nämn inget om helvetet, inte ett knyst.

Dem av sanningen försvinner och du ensam står.
Det är inte alla som livet förstår.
Strö inte salt fröken i dina sår.
Var bara tyst så kanske allt består.
Spela teater så mycket du förmår
Visa inte någon vad du genomgår.
Dölj dina sår
Och dölj dina spår

Var bara tyst och visa vem du är.
Så kanske den som dömer inte dömer dig så hårt.
Bevara sanningen som en hemlighet.
Göm den för dem som inte vet.
Lär dig läxan och gör aldrig misstaget igen.
Så kanske du får det du önskar sen.




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 246 gånger
Publicerad 2013-03-18 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson