Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MILLIS RIMMAR PÅ BRÄNT

Jag är flickan som elden har bränt
Jag lekt med flammor utan att känt
Pilen siktat och bågen spänt
Men aldrig någonsin erkänt
Att det som skedde har hänt

Dörrar har öppnats på glänt
Ord som sårat satts på pränt
Och kuverterats och blivit sent
Rätt så frekvent

Nu har jag blivit advent agent
Och bekänt fragment
Som borde blivit uppbränt
Här var det tänt!

Kallats docent
Som hårdhänt godkänt
Konvent och patent
Av olika moment

Latent har jag blivit patient.
Eller klient
Som endast räknas statistiskt i procent.
Vilken 30 års present

En slapphänt skribent
Med många sagment
Känns som att vara student
Och sjukhus abonnent

Vilket dekadent argument
Att behöva assistent som disponent
Det står skrivet i ett dokument
Så jävla excellent

Känslomässigt impotent
För det saknas en komponent
Svårt att vara konsekvent
När livet känns som ett skämt

Resistent, president och ett jävla experiment
Inkompetent, intelligent och totalt ambivalent
Turbulent temperament
Totalt övertänt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Millis,,Camilla Petersson
Läst 281 gånger
Publicerad 2013-03-18 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson