Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÖKEN NATT O DAG ÄR SÅ HET

PANG!
Med en smäll av blixtar exploderar fröken natt och dag.
Hennes ljusa ögon har förvandlats svarta och genomborrar den som orsakat explosionen.
PANG!
Orden spottas ut ur hennes tillsnörpta mun och mottagaren flackar osäckert med blicken.
Fröken är så förbannat het, med ett temperament som exploderar med brinnande stjärnor och eldflammor.
Orden vassa och rösten hård.
PANG!
Nu exploderade fröken igen.
Hennes skratt ekar genom rum och själar.
När fröken natt och dag är glad vibrerar luften.
Lika het som hon är när hon är förbannad, lika het är hon i glädjens stund.
PANG!
Gråten skriks ut nästan hysteriskt.
Fröken natt och dag kan inte bli ledsen lite lagom.
När den känslan exploderar är det ren och skär förtvivlan.
Tårarna rinner inte fint och diskret, dem sprutar ur hennes ögon.
Fröken ylar, jämrar sig och skriker ut sin gråt.
Fast inombords och det enda som bevisar det är dem sprutande tårarna.
PANG!
Hjärtat brinner och bultar i bröstet på fröken natt och dag.
Hon är förälskad.
Så hett upplever hon känslan.
Hela själen sjunger och hon ser på den valda med heta blickar.
Hela hon brinner av het åtrå och förälskelse.
PANG!
Hon är så het den där fröken natt och dag.
Inget lagom i känsloregistret existerar.
Allt bara exploderar, brinner hett och sen är det över lika fort som det kom.




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson