Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTA ALDRIG PLÅGA MIG MED DIN KÄRLEK

Jag drunknar i eufori när jag drunknar i dina mörka ögon.
Kvävs för att jag tappar andan när våra blickar möts.
Smälter till en en pöl på golvet när du smälter mitt hjärta med dina vackra ord.
Får osynliga brännmärken av dina händer när du rör vid mig.
Du ger elektriska stötar med din närvaros energi.
Fast jag borde vara död av det du utsätter mig för,
är jag mer levande än någonsin.
Sluta aldrig plåga mig med din kärlek.




Fri vers av Millis,,Camilla Petersson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 01:04



Bookmark and Share


  MobergsOrd
Underbar!
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson