Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MILLIS RIMMAR PÅ KRISTALL

Tårar av kristall
Göms i blont hårsvall
Ett infall
Blev vågsvall
Som resulterade i känslokall
Som ädelmetall
Vacker allafall
Som dödsmetal
I intervall
Hjärtat känns som en ankomst hall
Varierat med produktionsbortfall
Eller fruktat industriavfall
Brusande som ett vattenfall
Hoppfull som stjärnfall
Misslyckad som ett återfall
Uppfriskande som skyfall
Men hjärtat slår allafall




Fri vers (Spoken word/Slam) av Millis,,Camilla Petersson
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millis,,Camilla Petersson
Millis,,Camilla Petersson