Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande

Se Det Jag Har
är svårt
väldigt svårt

försöker i alla fall
och faktiskt glömmer jag snart
att jag saknar

och finner Det Jag Söker




Fri vers av Hubbishelena
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 22:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ett skönt insiktsfullt pussel!

applåder!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena