Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RARG


Cherry



min morbror dricker Cherry han verkar tro att han är rik.

bara blotta ordet CHERRy Cherry herre gud vilket skämt.

CHERRYYYY skulle man slänga ur sig innan middagen på ett skämtsamt sätt.

''får det lov att vara lite cherry?''

herre gud.










Fri vers av absurdity
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity