Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att du ger mig nytt hopp om att alla killar inte är dryga idioter du ska ha all ära, för de är du ensam om.


hej

du kommer in
och de enda du behöver göra
är att mima ett "Hej" och le åt mig
så mår jag genast bättre.
Och nej mina kära vänner
de är inte kärlek.
jag vet inte vad det är.
men jag mår bra av det,
låt oss hoppas att
de bara blir bättre





Fri vers av Bonnie
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie