Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take it easy


Take it easy

Innebär för försäkringskassan

”lägga på is”

OCH behandla kyligt avisande

Ju längre man kan dra ut på ett fall

Desto ”bättre är det”



Senare utbetalningar, kapital och räntevinst

I ”bästa fall” så hinner den sökande avlida

Eller, ge upp….

Lidandet och rättvisan, är inte så viktig i

Sammanhanget…




Fri vers av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO