Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag skulle komma på något att säga dig, förklara för dig. Då skulle det nog bli såhär:


Från mitt hjärta


Jag älskar att just du är som du är. På alla sätt och vis.
Jag älskar hur du äter, och tittar på mig men en blick som undrande frågar "vad är det?", när min blick råkat fastna på dig. Jag älskar hur otroligt sur du blir på mig när jag kittlar dig, fast än du inte vill..och fast än du tycker jag är jobbigast i världen,just i det övonblicket. Jag älskar hur du massar dig igenom stan, och står och väntar så snällt när jag går igenom alla miljoner kläder som finns i affären, även om du inte tycker att det är inte är ett dugg roligt, och helldre skulle vilja gå ner och kolla på grejerna nere på Claus Olssons. Jag älskar hur du ler åt mig när jag kommer från min lektion, med det där otroligt underbara och söta leendet. Som gör att jag bara vill skrika rätt ut av lycka!
Jag älskar hur du kramar mig,kysser mig & håller om mig. Jag älskar hur du får mig att känna mig så otroligt trygg när du är nära mig, och att jag känner mig älskad. Jag Älskar det sättet du svarar i telefon på, och hur du blir lite sur på mig för att jag ringt och väckt dig, för att igentligen inte berätta någonting speciellt. Jag älskar att krypa ner i din sägn och sova nära nära dig, och bara känna all den kärleken som finns.

© Kajsa Holmdahl 2009




Fri vers av kojJe
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe