Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö red bättre


Jag trodde aldrig
Att jag skulle gilla
Malmö red hawks
Men faktum är att
När man i o f s tvingade
Tar in de unga och de gör
Det som de överbetalda inte
Kunde göra

Så gillar jag det
Skarpt…
De vinner nämligen
Tydligen gillar Malmöborna det med




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2009-02-26 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO