Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall

...get insanely in love with stranger
great sign of a healthy life
men ändå
är jag grym på att ta dessa sparkar
med ryggen
vänder inte ens andra kinden till
för raring mitt liv kretsar inte kring
dina fantasiplaneter
och så igen
efter en söndertänkt natt
slår jag mig
på dina sms
och skär lufthål
när livet kväver
just nu
använder koppen från Schilling
och ler ogenerat åt
slutet




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira