Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att rädda sig själv

I ett år och ännu fler månader har vi varit ifrån varandra
Känslorna hängde ja upp på väggen,
för att studera och lära så att ja aldrig skulle göra samma misstag

Innan dödade avståndet mellan oss mig
-äkta kärlek rostar aldrig-
Men jag har lärt mig att leva med det
Sekunderna, minuterna, timmarna och dagarna går
Tvingar mig själv att gå vidare

Jag har fått uppleva kärlek,
i vad allt de betyder
Och nu väntar jag på den dagen jag inte behöver vara utan den

Men undertiden tänker jag Vilja gå upp ur sängen
Vilja sätta upp mitt hår och kanske ta på lite rouge
Vilja le en extra gång åt han mittemot
För jag kan inte stanna upp och dö

Det kanske är så att du är min största kärlek
Du kanske är halva min kropp
Du kanske är den enda mannen jag någonsin kommer vilja kyssa och för några sekunder känna äkta lycka

Men,

- just nu-

låter jag dig inte stoppa mig




Fri vers av Jasmine
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-09-05 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine