Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som inte sett "coupling" , ni har missat nåt.... ;=)


Programvarning


”det här programmet har

en humor med sexuella anspelningar

det är lämpligt att föräldrar sitter med

för ev förklaringar (och avstängning)”

(fritt översatt varningstext på
BBC Entertainment för programmet
COUPLING)

Kanske skulle de passa vid flera tillfällen
Och flera ställen ;=)




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO