Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tråd

I djupet sjunker allt sakta ner
allt längre
längre ner...
En förtvivlad kamp att nå
den tunna tråden som kanske
håller.. om man når och kan greppa den

Nattens timmar sakta vandrar
klockans tickande minut för minut
kanske dagen ser ljusare ut
när gryningen infinner sig

Fången av sitt eget inre
smärtan ingen ser...
teatern som man lyckas med
Gör det alla förväntar...

Dagen går .....
Natten kommer.....

I det mörka och tysta
när man ensam möter dag
som natt....
Det tysta hårda och kalla...

Endast i ensamheten får känslorna
spela ut sitt mönster om och om igen

Nattens timmar tickar sakta går minut
för minut









Fri vers av Margithe VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 22:14



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Stark känsla i dina ord , som om man hörde tickandet och ser tråden som finns där att greppa...men den gäckar lite, och så måste man orka lite till...Känner igen!!
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP