Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag växte upp betydde orden något.., t ex, man sa´ ALDRIG : "Jag ska DÖDA dej !" (för det var ju otänkbart), men NUMERA...


Om : Ordens värdeladdning .....

"Jag ska DÖDA dej !" "Jag ska HUGGA dej !" "Jag ska VÅLDTA dej !" "Du är DÖD !" mm mm , liknande är VARDAGSMAT i talet mellan dagens ungdom !
Men de LJUGER ju , vanligen ! Gudskelov !
Sanningen är den att det finns INGEN VÄRDELADDNING i dessa FRUKTANSVÄRDA HOTELSER ! Och därför är det ju , HELTÖNTIGT OCH PATETISKT att kasta ur sej dessa VIDRIGHETER ! DÅ SKA man, helt enkelt, SLUTA med detta ! SÅ GÖR DET, TONÅRINGAR !

Hälsar den gamle rebellen...............

M

__




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska