Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutidens TV sensmoral


Nutidens TV såpor och serier

Alla homosexuella är
Snälla
Alla som inte tycker att det är ok
Är elaka och kontroversiella
Ultra konservativa och fula

(Helst smygfikusar med)

Så när man ska, se till sensmoralen
Så är konservativ, lika med galen
Och förespråkar om kärlek
Ska inte tala om parrelation
Utan helst en union innefattande
Alla som vill höra till
Storfamiljens sexunion
Inkl katten och hunden
Man får inte vara moraliskt
Bunden…




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 07:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alldeles ypperligt skrivet!

Så fort man höjer en kritisk röst är man "homofob".
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO