Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikförorenat Ruhrområde


Man undrar hur
Lars G. Ruhr
Försvarar sin ”fallskärmsskvätt”
För de kan inte moraliskt va lätt
När Värmlands Folkblad får 15 miljoner
I presstöd
Så orsakar VD avtalen
En slags, pressdöd…

Med sina 6 miljoner
Så är han en av dessa patroner
Som utnyttjar situationer
Utan tanke på moral
För det är Lars G.:s val
En fallskärm av kollosal
Format….




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO