Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligt tränande


Kronprinsessan har skaffat sej en personligt tränare

På allvar

Man undrar hur mycket ”de tränar”




Fri vers av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 14:11



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det är nog mest bänkpress, eller som det heter i hovsammanhang: tronföljd.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO