Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänsterrallar


Nackdelen med vänster svängen

Är alla dessa idioter som kommer fram

Stoppa matchen, stoppa kärnkraften

Stoppa biltrafiken, stoppa utvecklingen

Stoppa än de ena än de andra

Men

De verkar inte tillföra samhället så mycket själva

Vare sej med jobb

Eller andra positiva situationer




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 08:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Att Generalisera är "ett Under av Enfald"..........
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO