Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska man börja i fel ände. Kostnad, slutsumma och per Kwh. ALLT ANNAT är bara till för att stjäla några extra ören i varje ände.... ören som i mängd, blir miljarder.


Onödiga kurser


Man har startat kurser i
Att läsa elfakturan

Hallå

Hallå

HALLÅ

VA ÄR DE FRÅGAN OM

Om man behöver ”lära sej”
Via en kurs att läsa en faktura

Så är det knappast vi vanliga människors fel

Det är inte vi vanliga som är dumma

Och vi ska inte heller behöva ”lära oss” läsa en faktura


Det är faktiskt dom riktigt dumma
Idioterna på elbolagen
Som ska, lära sej att

SKRIVA FAKTUROR SOM ÄR
BEGRIPBARA!!!!!




Fri vers av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 10:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Lättare att få oss att tro att de har rätt eftersom vi inte vill verka dumma nog att inte förstå;=)
2009-02-25

  Lotti
ja det är ju det jag säger världen är galen.....
2009-02-25

  En strimma av guld
Ja, det fins ju vanliga ord och siffror som många av oss kan förstå. Bakom dessa kryptiska texter, så undrar jag vad som döljer sig för kostander och avdrag, för varför annars ska det stå så lustigt. Hummm!!
2009-02-25

  Öknens Ros VIP
Vad hände med "Kunden har alltid rätt"?
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO