Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför kommande spelning


Rock'n roll ligan

Gänget är samlat
Stämningen är hög
Vinet uppdrucket
Sången är hög

Musiken är inövad
Förväntningar sjuder
Outfiten stilmässigt rätt
Takten fast och hård

Lundell är i stan
Nu blir det rock'n roll
Inget annat spelar roll
Omaha på turné




Fri vers av Jack_iX
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 10:25



Bookmark and Share


  TheDouche
Snart kommer han till Karlstad då ska jag dit....
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX