Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse vi kanske inte alltid ser skönheten i ...


Storstadsdjungelns konsert

Storstadens resliga byggnader
Höjer sig majestätiskt
Skapar mörka skuggor
Längs asfaltsgråa gator

Storstadens trafikkaos
Ligger som ett täcke
Av skramlande väsen
Ljud av livfull tidsrytm

Storstadens neonskyltar
Blinkar fångande färgrikt
Lockar oss till uppmärksamhet
Kom och köp produkterna

Storstaden i vår djungeln lever
Som en rock'n roll konsert
I buller och skådespel
Full av upplevelse och energi




Fri vers av Jack_iX
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX