Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på Israel matchen i Malmö som stängdes av "säkerhets skäl" fast ingen utanför S i Malmö och i första hand deras fritidssektor såg det så "farligt"....


Urval av protester



Undrar om vänster folket
Ska uppmana till bojkott
Av Eurovisionschlagerfinalen med

Jag menar, den går ju i Ryssland
Kommer 10 000 tillresta fanatiker att stå där med
Och demonstrera

Eller kommer man att uppmana till
Bojkott av ryska produkter
För vad är ett krig i Gazaremsan
Mot en totalförstörelse och folkmord
I Tjetjenien…

Ja just ju glömde det
Man varken vill
Eller vågar demonstrera mot Ryssland
Lika lite som mot Sovjet




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 18:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Yrre.
Applåd!
2009-03-01

  Yrre VIP
Ryser för sanningen, Vilken värld lever vi i?
2009-02-28

  peter markurth
Ryssland=diktatur..Jag stödjer ej deras folkmord=krig....sovietunionen var ej ens socialistiskt kanske ibörjan i vissa större städer, men detta förstördes snabbt av förrädare i de egna leden....
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO