Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar dig

Jag hatar dig
Det är ditt fel att mitt hjärta känns
Tomt, livlöst, ensamt
Kan inte andas, det är för kallt
Kan inte glömma dina vackra ord
Så längesen nu
De kryper långt in under huden
Nålar fast sina vassa klor i mitt försvarslösa inre
Ger mig näsblod
Ångest, längtan

Sluta längta efter nåt som inte finns


Jag hatar dig
För att du inte försvinner
För att jag inte kan glömma
Har gömt alla minnen så långt in
Men det räcker inte
Idag kan jag bara tänka på dig
Och det gör ont, överallt

Vi hade aldrig nån egen låt


Åh sebastian
Ibland saknar jag dig så




Fri vers av svartvitsjal
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitsjal