Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

 

 

Jag ska sudda

Allt vill jag ha bort

Ingenting av flickan

Som sägs vara vacker bör finnas kvar

Sträva efter anonymitet

Växer

Som en press

Som utplånar flickan

Gör henne till ett monster

Änglar är monster

 

 

 

 

 

 

Ingen vill ha ett monster

Ingen vill ha mig




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel