Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

.......

 

att det kan döljas så många känslor

 

så många

osagda ord

 

så mycket

 

aggressioner

svartsjuka

besvikelse

rop på hjälp

önskningar

hatkärlek

svalda tårar

stirrande i väggen

 

i ordet inget

 

”Vad är det?”

”Inget”

 




Övriga genrer av Martina_T
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-09-05 15:52



Bookmark and Share


  Anders_A
Kongenialt. Känsligt. Imponerande. En sådan här bra dikt får mig att rannsaka mitt eget skrivande ...
2005-09-06

  Dan Linder
Stortartat! Jag tycker om din ton - du skriver om sådant som smärtar, om människor som sårat dig men det finns alltid en varm humanism, ett egenvärde i den som berättar. Det är skönt vemodigt men inte bittert och cyniskt. Insikten befriar tanken, detta gör du mycket bra.
2005-09-05

    Emma_med_t
Ja det är verkligen konstigt.. men det kommer alltid upp till ytan för eller senare.. så egentligen borde man kanske säg "ja, det är ngt men jag har inte modet/orkar inte/vågar inte prata om det nu.. men jag lovar säga till när jag är redo"...men dte är lättare med inget.
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T