Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, så ser kommer de upp saker som stör en, jag skriver av mej, ibland publicerar. För att ni, som kanske inte sett eller förstått hur illa det kan vara i den här världen... Vardag för många kvinnor, bränsle för hämndlystnad för "oss normala"...


Satan i Svedje

Kom hit
”Rösten var som ett piskrapp”
Långt in i själen
”Ta av dej
Visa din kropp”

”Sådärja så ska de se ut
Vet du om att du är så jävla ful
Så ingen annan vill ha dej
Du ska va jävligt glad
För att jag står ut med dej
Fattar du”?
Hans ”klapp” lämnade ett stort
Rött märke
På ena skinkan.

De gjorde förbaskat ont
”så be mej göra på andra sidan med”
Och han körde upp knytnäven
Under näsan
Som en slags mänsklig batong
”jag vill att du klappar mej på andra sidan med”
sa hon

Så morrade han ”böj dej ner
Ställ dej i rätt vinkel”
Han satsade med handen och de small
Så förbaskat ont
”ja du står ju i rätt läge nu
så det är väl lika bra vi klarar av det här”
Och han knäppte upp…

Efteråt la han sej på rygg
Och sa ”du vet vad du ska göra
Och sen en drink… du vet att
Du är min slav, min morbor socialchefen
Om du ens andas om att fara
Så förlorar du barnen”

Satan i Svedje låg på rygg
Med särade ben…
Den enda som han kunde få att ”respektera” honom
Var hon, då endast med hugg och slag
Man undrar om en sån patetisk människa
Ens har ett människovärde i sig själva

Det påstås att han är ”far” till 5 barn
De är inte sant
Han är inte far till nån
Bara "spermiepåvtingare"
Våldtäktsman, svin, äckel m m
Den lägsta stående varelsen
I människosläktet…

En dag kanske vi träffar varann
Jag lovar att jag kommer att
”Träffa honom” mer än han mej
bara för det stora nöjets skull…




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 00:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människans egen synd får henne att begå sådana illdåd.
Vi kan inte beskylla Satan för allt.
Vi har ett eget ansvar.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO